vineri, 14 ianuarie 2011

totul e ok:))

Da, stiu, va era atat de dor de mine....Subiectul despre care vreau sa vorbesc in cateva cuvinte este evident, acel el..acei ei, multi multi.
Uneori, in viata, ai momente exagerat de proaste si nasoale cand iti vine sa te arunci in fata trenului, sa sari de la etajul 10, sa mananci mancare de animale sau sa consumi plante etnobotanice( pentru unii aceste activitati sunt de-a dreptul relaxante si obisnuite..insa nu vreau sa comentez. Nu in seara aceasta).
Si fiind tu un om derutat fara un loc anume spre care te indrepti, pornind dintr-un punct stupid te intrebi ce se intampla cu viata ta exagerat de plictisitoare si mega umilitoare. Motive sunt destule..lipsa banilor, a cardurilor, a prietenilor si nu in ultimul rand al porcului care ti-a tinut companie un timp indelungat pana s-a plictisit de persoana ta. Ok, probabil acuma o sa crezi ca am exagerat cu ideea porcului insa da, asta este. Un porc care nu stie sa faca nimic altceva, decat sa bea, sa se uite la TV, sa piarda vremea si dimineata, seara sa se astepte la stiti voi ce.
Deci, de ce sa ai o asa povara pe cap cand poti sa te trezesti si sa spui buna dimineata unui catelas dragalas sau unei pisici adorabile.
In fine, cred ca se intelege ca barbatii care sunt degeaba chiar nu trebuie sa iti calce pragul si sa iti provoace dureri de cap 25 de ore din 24.
Si totusi, sunt atatea motive sa fii singura ca si pasarea cerului, sa vorbesti cu enspe mii de tipi, sa le incurci numele si la unu sa ii spui Alibaba, apoi sa iti ceri scuze si sa ii spui" Draga Hercule" iar in final el sa iti aminteasca ce defapt este nimeni altul decat MR Dexter a tot stiitorul.
Iar daca o sa mergi la un party nu o sa trebuiasca sa-l respingi pe tipul care se uita la tine de o ora, tu facand acelasi lucru. O sa fii fericita ca nu o sa fie acel cineva care sa te streseze si sa-ti puna 100 de intrabari despre ce ai facut seara trecuta la majoratul unui prieten bun, iar din motive nedefinite scumpul tau iubit nu o putut sa-si faca prezenta iar acum este hiper mega giga extra agitat ca tu ti-ai facut de cap. Urmeaza categoria barbatilor care nici macar nu te cauta, nu te suna. Nu nimic, dar tu te bucuri foarte.
Din intamplare insa, o sa apara acel el care o sa-ti dea toate planurile peste cap, o sa te indragostesti, o sa uiti de toti si de toate. O sa iubesti fara doar si poate. Pur si simplu, o sa iubesti cu toata fiinta si cu tot sufletul.

4 comentarii:

Anca-Alexandra spunea...

E foarte adevarat ceea ce ai scris, sisule! Suntem pe aceasi lungime de unda =)) in asteptarea lui Fat-Frumos :X

Diana spunea...

eu l-am gasit draga:)))

Anca-Alexandra spunea...

multumesc, nu trebuia ;;) :)))

bgd spunea...

minunat:)