marți, 26 octombrie 2010

Agitatie..

Inca o zi normala..tocmai am ajuns acasa si cu toate ca sunt obosita dupa 2 ore de antrenament am avut senzatia ca trebuie sa scriu din nou ceva pe blog. Aceasta inspiratie mi-a venit atunci cand ma intorceam acasa..eram pe bus. Si priveam lumea cum alearga dintr-o parte in alta cu mii de ganduri si dorinte nefinalizate. Toti incearca sa ocupe un loc in bus, se lovesc si se imping crezand ca busul pleaca fara ei. Si chiar daca ar fi asa..ar fi o tragedie daca ar mai sta 3 minute in statie pana ar aparea alt bus care ar merge in aceeasi directie cu anteriorul deci s-ar putea urca in el? Civilizatia ne omoara, asta e de inteles. La cat sunt de stresati si stresanti majoritatea oamenilor care traiesc in aceasta scumpa tara nici nu ma mir ca fac atatea lucruri de care se cred capabili dar defapt nu sunt. Se cred mai buni decat sunt..se cred mari si tari dar defapt sunt un simplu nimic care a venit de nicaieri si se indreapta spre nicaieri. Toate vorbele urate si vulgare care le folosesc nu ii ajuta cu nimic. Pe nimeni nu ajuta cu nimic aceste lucruri defapt. S-ar putea lipsi de ele si ar putea sa fie mai buni. Daca toata lumea ar gandi pozitiv in loc de negativ parca... parca viata ar fi mai frumoasa si mai usoara.
Dar nu..majoritatea sunt satisfacuti daca gandesc rau despre persoana care ii este aproape, daca gandesc rau despre toata lumea iar mintea lor e plina de ura. Vor sa se razbune dintr-un nimic si creeaza o situatie mai putin placuta sau mai rau de atat. Chiar daca sunt banal, asa este situatia. Asta am ajuns sa facem. Respectul reciproc..ce este asa de greu?Pentru ce atata filozofie?

In fine..nu prea are rost sa o lalaiesc atata pt ca nu are nici-un sens. Gandeste de fiecare data ceea ce faci, ceea ce vrei sa spui. S-ar putea sa regreti mai tarziu.

Un comentariu:

bgd spunea...

ai dreptate:D