vineri, 29 octombrie 2010

Se apropie..

Se apropie luna noiembrie si realizezi ca pe vremea aceasta anul trecut s-au intamplat multe multe momente pe care nu le mai poti trai, atata tot. Iti amintesti de ele. Ti se face dor de vara, vara anului 2010. Vrei la mare, vrei sa te joci prin nisip, sa stai la plaja si alte lucruri care iti aduc zambetul pe buze. Si esti trista? De ce?
Pentru ca stii ca ai pierdut o vara superba si te gandesti ca este posibil ca urmatoarea sa nu fie la fel. Pleci la mare, pleci cu gandul acolo.
Privesti valurile care se sparg in mii de bucati si revin la forma anterioara in urmatoarele 5 secunde. Vantul bate cu putere. Oare unde se indreapta? Nu realizezi insa. Firele de par iti acopera fata iar tu le inlaturi si constati ca din nou ele revin pe chipul tau. Vrei ca mainile lui calde sa iti mangaie fata, dar nu reusesti sa le gasesti. De ce buzele tale sa fie reci? De ce nu este posibil ca voi sa formati apogeul? De ce nici macar nu exista"voi"?
Stii ca nu o sa stii nicioada raspunsul la toate intrebarile care iti strabat mintea insa asta ai vrea sa stii. Incerci sa uiti totusi si sa te gandesti la altceva.
Simti ca marea te cheama la ea. Nisipul rece de sub picioarele tale goale iti transmite un fior, pare a fi unul de frica insa te inseli. Chiar daca incerci sa calatoresti cu mintea in alta parte tot la subiectul care te leaga de mare ajungi.
Te captiveaza imaginea trista a marii, ti-e greu sa vezi foarte departe iar ceata incearca sa iti joace feste. De la departare se observa o barca. Este parasita.
Vrei sa fotografiezi aceasta priveliste crezand ca in poza imaginea poate fi diferita. Incerci sa iti inchipui soarele imens si palmierii giganti. Vrei sa simti parfumul fermecator al florilor orientale.
Degeaba, constati ca nu ai aparatul de fotografiat la indemana. Te uiti in spate si observi ca totul a disparut. O mana calda iti atinge umarul si iti zambeste. S-a intors. Esti doar tu,el si marea.Il saruti.
Te trezesti la realitate, realizezi ca totul a fost doar un vis. El iti spune buna dimineata si te saruta:).

Niciun comentariu: