marți, 16 noiembrie 2010

Frica.....

Frica? Spune-mi de ce ti-e frica? Ti-e frica sa calatoresti cu gandul in orice parte a lumii singur..cu toate ca ar trebui sa fii fericit. Incerci sa transformi starea de neliniste intr-una de euforie. Falsa senzatie de bucurie te minte cu siguranta. Te-ai schimbat..toate in jurul tau s-au schimbat de fapt. Te privesti in oglinda si schitezi un zambet fals, prefacut. Tristeatea din ochii tai se poate observa de la distanta. Unde este zambetul dulce pe care il aveai de dimineata pana seara. Ochii inocenti si plini de iubire, gropitele superbe care iti puneau chipul in evidenta. Parca au disparut, insa sunt tot acolo..in spatele mastii care ascunde ceea ce esti tu de fapt.
Esti trist. Vrei sa urli, sa spargi totul in jur. Nu ai putere. Iti sprijini spatele de perete si te lasi incet, incet in jos. Stai apoi minute in sir acolo jos, incerci sa asculti ritmul tacerii care iti sugereaza sa scrii. Vrei sa scrii totul, tot ce te framanta, ceea ce simti. Trece o ora si singurul lucru care l-ai trecut pe foaie este" m-am schimbat"
Te dor ochii de la fumul care te inconjoara si parca.. si-a facut si vinul efectul. Esti melancolic si din greseala versi putin care a mai ramas in paharul cu vin pe foaie. Acum, foaia nu mai este asa de goala. Strpoii mari de vin care tocmai s-au imprimat pe hartie incearca sa-ti transmita ceva insa nu realizezi ce. Urmele de vin care erau adineanuri doar niste pete simple, incep sa prinda contur si..parca se misca pe foaie. Iti ridici ochii obositi si privesti peretii. Sunt atat de simpli, atat de singuri insa atat de agitati. Se misca si ei cu o viteza uimitoare precum stropii de vin imprimati pe hartie.
Nu este tocmai totul perfect..ai nevoie de o pauza. Calatoresti si in final ajungi in lumea viselor. Frica dispare, tu adormi.

Niciun comentariu: