duminică, 21 noiembrie 2010

Acel ceva..cineva

Acel ceva, acel cineva care sa te faca mereu sa zambesti, sa razi atat de tare incat sa simti ca ai atins apogeul. Sa plangi, sa urli, sa canti doar pentru faptul ca esti cea mai fericita persoana de pe pamant. Sa privesti in ochi acea persoana care fara sa iti spuna nimic tu sa stii ceea ce gandeste. Sa se bucure impreuna cu tine de toate anotimurile..de primavara deoarece rozul copacilor frumos infloriti iti soptesc si iti ureaza un an superb plin de relizari. Vara pentru ca o sa va stropiti cu apa la mare, piscina sau de ce nu cu furtunul si pentru ca o sa stati la plaja si o sa realizati ca nu mai aveti nevoie de nimic, doar de o inghetata sau o limonada rece. Sa va bucurati de toamna pentru ca vine frigul si voi ati ramas uniti, gata sa faceti fata unui ger cumplit si..daca tot vine iarna sa va bulgariti, sa stati in casa si sa va uitati la cele mai frumoase filme pe care le-ati pierdut pe tot parcursul anului, sa simtiti mireasma de scortisioara a ceaiului fierbinte. Sa alergati prin ploaie, sa culegeti flori iar una dintre ele sa ti- o puna in par. Sa escaladati la nesfarsit cei mai inalti munti si mereu sa ajungi la capatul traseului, impreuna.
Acel cineva care sa fie mereu langa tine, sa inteleaga ca sunt momente cand efectiv nu am chef sa ies din casa, sau sa faci diferite lucruri. Sa ai pe cine strange in brate, sa ai in cine sa dau atunci cand ai nervi, sa te razbuni iar apoi sa-ti ceri iertare, sa fii iertata. Sa ai incredere si sa stii ca discutiile nu vor fi transmise mai departe altor persoane. Sa fii dispusa sa ii spuni chiar si cele mai stupide lucruri care ti s-au intamplat sau si mai nasol, la care ai fost personajul principal. Sa stii ca poate renunta la alte activitati poate, mult mai importante pentru o zi in care chiar ai nevoie de o mana de ajutor. Acea persoana dispusa sa faca fata la o sedinta foto toata ziua, sa astepte seara pentru a privi minunatele fotografii realizate in cursul zilei mancand o ciocolata milka. Sa vorbiti de ce s-a intamplat cu Ion si Ana in ultima carte citita. Sa desenati. Sa dormiti.

Sa visez...atata pot face.

2 comentarii:

Momente spunea...

E foarte frumoasa compunerea sis, imi aduce aminte de momentele pe care le-am petrecut impreuna si visez la cele pe care urmeaza sa le petrecem! :x

Diana spunea...

viseaza beibi:))